Produk

Ranjang bantal bumi Yongsheng

Milarian deui pikeun narik ati tina pesona jaman baheula? Ngimpikeunana, hirupkeun sareng ranjang logam ratu Nashburg. Bingkai hideung matte kalayan "fittings" anu dicetak kalayan cemerlang meniru ranjang beusi tempa-beusi ti jaman baheula pikeun tampilan anu sampurna pikeun patani modéren anjeun atanapi kabur pondok-pondok.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil & Ihtisar

Katerangan

Diideuan ku gaya industri, Yongsheng home Metal Bed bakal langsung mawa sentuhan karakter ka kamar anjeun. Kesederhanaan tina bingkai ranjang na masihan rasa unik anu idéal pikeun nyegerkeun kamar mana waé pikeun anak, nonoman atanapi bahkan déwasa. Dirancang kalayan ati-ati ku pigura logam, rel sisi sareng suku pendukung, kami ngajamin anjeun pangrojong awét sareng daya tahan. Kauntungan tina dukungan tambahan pikeun kasur sareng kasur berkat slats logam anu diamankeun. Pilih tina dua jangkung dasar: boh clearance 7 atanapi 11 inci, pikeun ngaraosan rohangan tambahan di handapeun ranjang anjeun. Praktis pikeun nyimpen naon waé tina baju dugi ka cocooan atanapi bahkan sepré. Sayogi dina bodas sareng hideung dina sadaya ukuran Kembar, Pinuh, Ratu sareng Raja. Kapal dina hiji kotak pikeun gampang ditanganan sareng dirakit kalayan gampang. Bobo dina gaya sareng Belmont Metal Bed.

Milarian deui pikeun narik ati tina pesona jaman baheula? Ngimpikeunana, hirupkeun sareng ranjang logam ratu Nashburg. Bingkai hideung matte kalayan "fittings" anu dicetak kalayan cemerlang meniru ranjang besi-besi tina jaman baheula pikeun tampilan anu sampurna pikeun patani modéren anjeun atanapi kabur pondok-kuno.

• Dijieunna tina waja

• Ngawengku headboard, footboard sareng rél

• Bubuk bubuk

• aksen logam kapang

• Yayasan / kotak spring diperyogikeun, dijual nyalira

• Kasur sayogi, dijual nyalira

• Majelis diperyogikeun

• Perkiraan Waktu Majelis: 30 Menit

Beurat

65 lbs. (29,48 kg.)

Diménsi

1

• Lebar: 65,25 "

• Jerona: 85,25 "

• Jangkungna: 50,00 "

Diménsi Tambahan

• Dipasang ranjang ratu Lebar: 65,25 "

• Ranjang ratu anu dipasang jero: 85,25 "

• Ranjang ratu dirakit Jangkungna: 50,00 "

• Lebar rel: 62.00 "

• Rail ka lantai: 6.63 "

• Lebar Headboard: 65,25 "

• jero headboard: 1.63 "

• Jangkungna Headboard: 50,00 "

• Lega Footboard: 65,25 "

• Kedalaman Footboard: 1.63 "

• Jangkungna Footboard: 28.75 "

• Panel ka lantai: 23.00 "

Langkung Detil Produk

4
5
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami