Rak buku

  • Morris Ash Grey Bookcase

    Lomari buku Morris Ash Gray

    Bantosan mini-kuring anjeun tetep teratur sareng rak buku Palasik dina warna abu-abu. Lemes, awét awét sareng bersih, desain klasik nambihan bedana pikeun hiasan bumi anjeun anu aya. Simpen lima cubbies ku bins gudang pinuh ku barang-barang karesepna. Nalika dirakit, anjeun tiasa milih nganggo pangsa langkung saeutik pikeun rohangan cubby anu langkung ageung. Lapisan UV pelindung ngabantosan rak buku barudak ieu nangtung sacara saé pikeun sababaraha taun ka payun.