• Company Profile

Profil Perusahaan

Ngeunaan

Peti

Jinan Tianda Textile Technology Co., Ltd.

Kami nyusun inspirasi kanggo bumi, ngahubungkeun hasil karya kreatif para pengrajin sareng désainer ka jalma
sareng tempat-tempat di sakumna dunya.

14

Kalayan langkung ti 100 toko sareng mitra waralaba di 9 nagara, kami mangrupikeun tujuan internasional pikeun jati kontemporer sareng modéren, somah sareng hiasan anu ngabantosan jalma-jalma Ngabagéakeun Kahirupan.

11

Mérek gaya hirup urang nawiskeun hirup diideuan ngaliwatan produk kualitas luhur, desain ekslusif, sareng gaya abadi - kabeh Powered by desain digital sarta alat visualisasi nu nyadiakeun solusi balanja seamless di toko na online.

13

Kalayan estetika arsitéktur anu béda, lingkungan toko pangalaman, sareng komunitas online, kami ngiringan konsumén kami ngalangkungan média sosial, balanja sélulér, jasa desain, pendaptaran kado, sareng seueur deui.

Tentang Kami

Cara anu hadé pikeun balanja online pikeun jati, hiasan bumi sareng seueur deui!

Kami tangan nyokot sareng milarian anu pang kualitasna sareng gaya pikeun anjeun sareng bumi anjeun.

Naha nyéépkeun sababaraha dinten nyetir ti toko ka toko nyobian milari tampilan anu sampurna atanapi unik. Milarian sadayana anu anjeun milari sareng seueur deui tina kanyamanan di bumi anjeun nyalira.

service

LAYANAN

Anjeun teu sorangan. Ti mimiti browsing, dugi ka mesen, dugi ka kiriman ... kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun unggal jalan. Tim Pelayanan Pelanggan kami tiasa ngajawab patarosan anu anjeun ngagaduhan, ogé nyayogikeun bantosan khusus pikeun: ngajadwalkeun, kasadiaan, pesenan masal, pesenan khusus sareng pilihan pangiriman.

Katambah kami mangrupikeun perusahaan Cina anu reueus! Sadaya harga aya dina mata uang CAD sareng anjeun moal ningali tugas kejutan atanapi biaya tukeur dina kasir.

PILIHAN

Balanja pilihan éksténsif ngeunaan jati kualitas sareng hiasan bumi pikeun unggal rohangan, ditambah sajumlah kasur, alat-alat sareng éléktronik anu mahal kalayan harga anu henteu tiasa diéléhkeun! Milarian sadayana anu anjeun milari tina kanyamanan bumi anjeun.

selection_fill
iconfont-gift

KEPUASAN

Balanja kalayan percaya diri! Jaminan Kepuasan Kami sareng Janji Pertandingan Harga mastikeun anjeun salawasna senang sareng pameseran anjeun.

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami