Warta

  • What are the classification of fabrics?

    Naon klasifikasi lawon?

    Naon klasifikasi lawon? Anu disebut lawon ngarujuk kana objék lambar tina serat tekstil. Lawon umum tiasa diklasifikasikeun numutkeun panggunaan sareng metode produksi. Numutkeun tujuan f ...
    Maca deui
  • What is textile science?

    Naon élmu tékstil?

    Naon élmu tékstil? Salaku élmu téknis, tékstil diajar mékanika (fisik, mékanis) sareng metode kimia anu dianggo dina serat sareng pamrosésan serat. Jalma-jalma hirup, anu mimiti tuang, anu kadua nganggo baju. Kusabab kuno ...
    Maca deui
  • What kinds of fabrics are used for furniture?

    Naon jinis lawon anu dianggo pikeun jati?

    Naon jinis lawon anu dianggo pikeun jati? Numutkeun kana kaén anu béda-béda, jati anu dilapiskeun tiasa dibagi kana kulit, kulit buatan, lawon, sareng sajabana. Lawon jati kulitna kulit nyaéta kulit sato ...
    Maca deui