Warta

Naon jinis lawon anu dianggo pikeun jati?

Numutkeun kana kaén anu béda-béda, furnitur anu dilapiskeun tiasa dibagi kana kulit, kulit buatan, lawon, sareng sajabana. Lawon jati kulitna kulit nyaéta kulit sato, lawon jati kulit hérang nyaéta kulit buatan, sareng lawon sofa lawon nyaéta wol , rami, katun, serat kimia sareng tékstil sanésna. Numutkeun bahan balanjaan anu béda tina parabot lemes, éta tiasa dibagi kana rorongkong kai, rorongkong logam sareng jati lemes tanpa rorongkong. Jati lemes kai kerangka nyaéta jati lemes kalayan bahan kai salaku rorongkongna. Jati rorongkong lemes tina logam mangrupikeun jati lemes anu didamel tina bahan logam atanapi logam sareng kai sakumaha rorongkongna, sareng henteu aya perangkat lunak rorongkong, nyaéta, henteu aya rorongkong di jero, sareng jati busa langsung diémbohan ku bahan busa, kalebet tiup sareng cai anu dieusi cai

1. Katun sofa: lingkungan ramah sareng nyaman

Sofa lawon tina katun murni lemes, napas, alami sareng ramah lingkungan. Éta caket pisan kana kulit. Éta mangrupikeun jinis anu paling populér di pasar. Gaya idéllik dianggo paling dina sofa katun murni.

2. Flannelette sofa: lemes sareng lemes

Saperti bulu sato leutik, hal anu paling matak ngeunaan sofa flannel nyaéta keuna na anu hipu sareng lembut. Ti corduroy kapengker janten suede ayeuna, sofa flanelét parantos robih statusna dina pésta sareng elegan. Dibandingkeun sareng kaén anu sanés, sofa flannelette langkung awis.

3. Linen sofa: haneut dina usum tiis sareng tiis dina usum panas

Haneut dina usum tiis sareng tiis dina usum panas, bagian paling pikaresepeun tina sofa linen nyaéta konduktivitas termal anu saé. Sanajan panas dina usum panas, tong hariwang ngésang. Kualitas sofa linen caket sareng lemes, sedeng dina karasa sareng lemesna, kalayan jenis tingkah laku saderhana sareng alami.

4. sofa campuran: sami sareng alami

Katun anu dicampur sareng bahan serat kimia tiasa nampilkeun pangaruh visual tina sutra, flanelét atanapi rami, tapi pola sareng warnana henteu alami sareng murni, sareng hargana lumayan murah.


Pos waktos: Mar-15-2021