Produk

  • Camouflage Basketball

    Baskét Kamuflase

    Logo ngaropea (Jumlah Pesenan: 1 Potongan)

    Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 1 Potongan)

    Kustomisasi grafis (Jumlah Pesenan: 1 Potongan)

  • Hand Sewing Soccer Ball for Match

    Bola Soccer Jahit Tangan pikeun Pertandingan

    Jumlah Waktu Diterangkeun (Potongan) 1 - 2000 2001 - 10000 10001 - 50000> 50000 Est. Waktos (dinten) 15 20 30 Kanggo dirundingkeun Detil Gancang Kompetisi FIFA piala dunya Tempat Asalna Guangdong, Cina Nami Merek Tianda Modél Jumlah XLSB039 Bahan PVC, TPU, PU Nami Produk Football Warna Beureum, Héjo, Konéng, Abu-abu, Bodas, Hideung, Ukuran Biru 2/3/4/5 Ketik Pertandingan Pakét 1pc / pp Kantong Kandung Kemih Karét Kandung Permukaan Ngagurilap Pamakéan Football Traning Percetakan Sil ...
  • Hand Stitched Football for training

    Bal Stitched Football kanggo latihan

    Kualitas luhur barudak professional latihan alat maén bal pikeun masarakat

    Bal anu handap pikeun Society (maén bal tujuh sisi). - Fitur Desain saderhana sareng gampang dianggo. Produk Perdagangan anu Adil Dijait leungeun - Detil produk Ukuran5 Masarakat Bola -OEM Disambut Customizable dina warna anu béda ngan dina desain anu sami. OEM MOQ: 1000 pcs-Conto Sampel sayogi (biaya pengiriman sareng conto kanggo ditanggung ku nasabah).

  • Hand Stitched Soccer Ball

    Bola Soccer anu Dijait Tangan

    Bal-bal Promosi Détchedél Thermally Bonded Promosi Soccer Ball

    - Fitur Dijait leungeun Asosiasi Maén Bal Jepang disahkeun

    - Detil produk Ukuran 5 | Ukuran bola bal 4 * Kalayan kotak

    -OEM Disambut Ngan ukur ku metode pembuatan anu sami tanpa kéngingkeun sertifikasi Asosiasi Sepak Bola Jepang. Customizable dina warna anu béda ngan dina desain anu sami. OEM MOQ: 1000 pcs

    -Conto Sampel sayogi (biaya pengiriman sareng conto kanggo ditanggung ku nasabah).

  • Hand Stitched Soccer ball for training

    Bola Soccer anu Dijait Tangan pikeun latihan

    TPU Mini Ukuran 1 # Balon Bola Sepak Bola Leutik Hideung sareng Mesin Konéng Maén Bal Sepak Bola pikeun Pelatihan Kaulinan Luar Ruangan

    1. Pangiriman dina waktosna : Kami ngadalikeun waktos pangiriman ketat pikeun klien.

    2. Sistem kualitas: Produk kami lulus uji ISO9001, ASTM96, PAHS, REACH, jsb.

    3. MOQ handap: Urang nanem modalkeun pabrik, éta cocog sareng sadaya paménta bisnis kalayan saé pisan.

    4. OEM ditampi : Urang tiasa ngalakukeun produksi salaku desain anjeun.

    5. Jasa anu saé: Tim jasa kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman. Aranjeunna nganggap anjeun salaku babaturan.

  • Match Hand Stitched Soccer Ball

    Cocogkeun Bal Bola Soccer anu Dijait

    Profésional Berkualitas Tinggi Tangan Dijait Cocog Soccer Ball Football

    Bola sepak bola anu didamel kolaborasi sareng karya Noritake Kinashi "ngahontal" karya sareng sfida's VAIS. Sambungan diantara jalma dikedalkeun nganggo panangan anu henteu kaetung, nganut kahoyong pikeun nyambungkeun dunya ngalangkungan bal soccer.

  • OEM Hand Stitched Football

    Maén Bal Disambungkeun OEM

    Kualitas luhur pangluhurna PU borongan pertandingan maén bal maén bal / OEM percetakan sepakbola sepak bola custom sialkot Pakistan

    Maén Bal Prints Logo Kulit Khusus Pikeun Kompetisi

    1. Ukuran Sepak Bola: # 2 pikeun orok, # 3 pikeun murangkalih, # 4 pikeun nonoman, # 5 pikeun pasanggiri;

    2. Tangga butil batin, luar PU, PVC, TPU

  • Size 4 Hand Stitched Soccer Ball

    Ukuran 4 Bola Bola Jahé Digunakan

    Logo khusus (Pesenan Min: 1000 Potongan)

    Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 1000 Potongan)

    Kustomisasi grafis (Jumlah Pesenan: 1000 Potongan)

123456 Teras> >> Halaman 1/6