Sofa

  • Hollyann Sofa

    Hollyann Sofa

    Cool nyandak bentuk anyar di ruang tamu anjeun sareng sofa Hollyann. Ngabuburit, ruang kota anjeun anu gaya, potongan ieu nganggo pelapis lembut anu lemes sareng ramping, ramping. Ngagulung kalayan raoseun, sareng leres-leres muterkeun hiasan bumi anjeun.

  • Kestrel Sofa Chaise

    Kestrel Sofa Chaise

    Dipangku jero ku tampilan modéren, koleksi ieu nyayogikeun ruang santai super-lemes ka ruang tamu. Konci pikeun sikep méwah sectional urang nyaéta dek handap anu ngamungkinkeun seueur rohangan pikeun lounging kalayan bantal korsi montok, bantal tonggong bantosan sareng bantal bantal. Dilapis dina lawon sapertos linen, bagian na ngagaduhan juru kukupu pikeun lipatan anggun sareng detailing anu saé. Diwangun ku korsi tanpa lengan, juru, armseless tanpa lengan sareng ottoman, bagian opat potongan mangrupikeun peti sareng tong eksklusif.

  • Zavalla Sofa

    Zavalla Sofa

    Kalayan desain hémat rohangan sareng kalenturan modular, Strom nyandak tempat duduk kontémporér ka kamar alit sareng apartemen. Diwangun ku loveseat juru panangan katuhu sareng chaise tanpa panangan, bagian dua potongan dilapiskeun dina keranjang anu ramah kulawarga tina chenille mewah kanggo seueur tékstur anu tiasa disentuh. Siluét boxy sareng bantalan ketat anu dijejeran bersih dilengkepan ku suku logam ala pipa langsing bérés hideung hideung. Seksi dua bagian Strom mangrupikeun peti sareng Tong khusus.

  • Sonoran Block Leg Sofa

    Sonoran Block Leg sofa

    Panjang, lemah sareng didamel pikeun bersantai, Pasipik ngalengkepan ruang tamu kontémporér kalayan gampang, gaya anu gampang. Sofa anu saimbang sampurna nyaimbangkeun rel ipis sareng na track track ramping kalayan campuran modéren bantal tonggong bantal, bolsters sareng bantal korsi bangku-hidung anu mulus. Pasifik lemes tapi henteu jero teuing, ngajantenkeun idéal pikeun hirup di rohangan leutik. A peti Crate & Tong, sofa Pasipik didamel nganggo kai rékayasa anu disahkeun ku Déwan Stewardship Forest (FSC), standar emas lingkungan pikeun leuweung anu diatur sacara tanggel waler.

  • Darcy Sofa Chaise

    Darcy Sofa Chaise

    Dulur diulem pikeun Kumpul. Nyerang kasaimbangan anu sampurna antara kanyamanan sareng gaya modéren, Ngumpulkeun beresih sareng arus. Sofa 98 inci ngarecah taneuh anyar kalayan dek ipis anu nempatkeun sadayana fokus kana bantal korsi anu mewah sareng mewah. Potong gagang top-seamless sareng seamless tetep katingalina rapih, henteu rewel. Desain Crate sareng Tong ekslusif, sofa Gather didamel nganggo kai rékayasa anu disahkeun ku Forest Stewardship Council (FSC), standar emas lingkungan pikeun leuweung anu dikokolakeun sacara tanggel waler.

  • Belcampo Sofa

    Belcampo Sofa

    Dina warna abu abu, calana sutra calion sofa ngalengkepan seueur skéma sareng éstétika warna. Panangan anu hurung, bantalan welting sareng bantal cetak flamestitch nambihan cekap pikeun sofa anu amis sareng saderhana ieu. Bantal korsi anu ngadukung ngadamel hiji bantalan badarat anu raoseun.