Produk

Olahraga Challenger Series Soccer Ball Custom Shiny Skin Covered Football

Kulit ngagurilap, mesin sewn 32 panel

Bal kalayan kualitas saé dina kuriling, beurat, rebound sareng nyerep cai

Kualitas luhur dina kombinasi sareng daya tahan anu luar biasa

Kualitas luhur dina kombinasi sareng daya tahan anu luar biasa

1: 1 nyandak warna sareng desain panel tina resmi Match Ball


Detil Produk

Tanda Produk

Detil & Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna shandong, Cina
Ngaran mérek Tianda
Jumlah Modél SMPVC4049
Bahan PVC
Warna Bola Disaluyukeun
Logo Bal Welstar
Karyaan Mesin dijait / dijait
Nyetak Panas percetakan pilem mindahkeun / percetakan embossed / percetakan layar sutra
Ukuranna 5 #
OEM & ODM Aya
Sertipikat ISO9001; ASTM96; PAHS; BUAH PIR
Jenis perusahaan Pabrik Pabrik & Perdagangan
Sampel Aya
Ngaran Produk mesin stitched soccer Ball / Foorball
Pasanggiri Piala dunya FIFA

Kamampuhan Suplai

800000 Potongan / potongan per Bulan ieu sanés harga akhir

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

bungkus deflated / inflated; 1bungkus / per kantong

Palabuhan

Shanghai

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk Juara Olahraga Tantangan Series Soccer Ball Custom Shiny Kulit Dituturkeun Football
Materia luar PVC ngagurilap
Kandung kemih Kandung karét / butil alami ku benang / nilon cilaka
Ukuran & Beurat 3 #: 57-59 cm bunderan; 300-325g
4 #: 64-66 cm bunderan; 320-360g
5 #: 68-71cm dina bunderan; 410-450g
1, Kulit ngagurilap, mesin sewn 32 panel
2, Bal kalayan kualitas saé dina kuriling, beurat, rebound sareng nyerep cai
3, kualitas luhur dina kombinasi kalayan daya tahan anu luar biasa
4, kualitas saé kandung kemih butyl pikeun pangémutan hawa anu pangsaéna pikeun tetep diembungkeun langkung lami
5,1: 1 nyandak warna sareng desain panel tina resmi Match Ball
6, bal Ukuran 3 disarankeun pikeun umur 8 sareng di handapeun, Ukuran bola 4 disarankeun pikeun umur 8-12, Ukuran Ukuran 5 (ukuran resmi) disarankeun pikeun umur 12+

Kami tetep sumanget perusahaan urang "Kualitas, Efisiensi, Inovasi sareng Integritas". Kami tujuan pikeun nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun palanggan ku sumberdaya anu beunghar, mesin canggih, pagawé anu berpengalaman sareng jasa anu saé pikeun Diskon Harga Cina Profesional Sepak Bola & Jukut Sepak Bola Jukut, Kami parantos ngekspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah, anu ngagaduhan popularitas anu hebat ti kami palanggan dimana-mana di dunya.

Harga Diskon Tiongkok Sepak Bola Jukut Jieunan sareng Bal-balan Ponggawa Turf harga, Kami bakal ngamimitian tahap kadua tina strategi pangwangunan kami. Perusahaan kami nganggap "harga wajar, waktos produksi efisien sareng jasa purna jual" salaku prinsip urang. Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas urutan khusus, émut-émut henteu resep ngahubungi kami. Kami parantos ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.

Tembongkeun Deui

7ea160a96dc3390304abebe74547e11
fcc2cdefb5751d743ca23894b2e7e12
bbcef227f9d1580c1bbabff8a74fa3f
e2800fe947726cfbda428af13772477
b07107e225ec25494781e48be448ec8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami