Produk

Ukuran Grosir 7 Custom Basket Murah Karet Karet Tiup

Bahan: GABUNG

MOQ: 1000 pcs

Pakét: Kantong Opp

Nyetak: Nyalin Transfer Panas

Ukuran: 1/3/5/6/7


Detil Produk

Tanda Produk

Detil & Ihtisar

Detil Gancang

Tempat Asalna Shandong, Cina
Ngaran mérek Tianda
Jumlah Modél BR2826
Jenis BAL
Bahan Bola BUBUR, BUBUNG
Warna Warna Kapribadian Adat
Logo Logo Palanggan
Bahan Karét
MOQ 1000 pcs
Ngepak Opp Kantong
Nyetak Panas Transfer Percetakan
Ukuranna 1/3/5/6/7
Pamakéan MAUT JALAN LUAR JEUNG
Beurat 600-650g
Sertipikat ASTM
Pasanggiri Olimpiade Usum Panas

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

50 pcs / polybag, 250pcs / ctn.

Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 500 501 - 3000 3001 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 15 25 30 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

Nami Baskét
Bahan karét
Pamakéan Pikeun promosi sareng jalanan jalan
Ukuranna 1 # 3 # 5 # 6 # 7 #
Beurat 600-650g (Ukuran 7), 510-560g (Ukuran 6), 480-500g (Ukuran5),, 90-100g (Ukuran1)
Lingkaran 68-71cm (Ukuran 5), 64-66cm (Ukuran 4), 57-59cm (Size3), 45-47cm (Size2), 40-42cm (Size1)
Warna Tiasa disesuaikan
Panél 8 panél
Kandung kemih Kandung kandung tatu butil
Rincian bungkus 50 pcs / CTN, 55 * 53 * 31cm (Ukuran7)
50 pcs / CTN, 53 * 31 * 54cm (Ukuran6)
50 pcs / CTN, 29 * 53 * 46cm (Ukuran5)
50 pcs / CTN, 48 * 37 * 31cm (Ukuran3)
100 pcs / CTN, 43 * 35 * 38cm (Ukuran1)

Kami umumna teras-terasan masihan anjeun kamungkinan perusahaan balanja anu paling ati-ati, sareng rupa-rupa desain sareng gaya anu paling lega kalayan bahan anu panghadéna. Upaya ieu kalebet kasadiaan desain anu disaluyukeun kalayan gancang sareng pangiriman pikeun Pasokan Pabrik Cina Ékspor ka Éropah Sporting Market Mesin Kualitas Tinggi Dijait Soccer kanggo Dijual, Pasokan Pabrik Sepak Bola Tiup sareng Pelatihan Harga Sepak Bola, Kusabab tren anu robih dina bidang ieu, urang ngalibetkeun diri urang kana perdagangan merchandise kalayan usaha berdedikasi sareng kaunggulan manajerial. Kami ngajaga jadwal pangiriman tepat waktu, desain inovatif, kualitas sareng transparansi pikeun palanggan kami. Moto kami pikeun nganteurkeun solusi kualitas dina waktos anu parantos ditangtoskeun.

Top Kualitas Bola Sepak Bola Sepak Bola Cina sareng Bola Bola, Perusahaan kami damel ku prinsip operasi "berbasis integritas, kerjasama anu didamel, jalma anu berorientasi, kerjasama win-win". Sepak Bola Pelatihan Kelas Terbaik Cina sareng harga Sepak Bola Tiup, Nyayogikeun produk sareng solusi anu pangsaéna, layanan anu paling sampurna kalayan harga anu paling masuk akal nyaéta prinsip kami. Kami ogé ngabagéakeun OEM sareng ODM pesenan. Dikenakeun pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, kami salawasna sayogi pikeun ngabahas sarat anjeun sareng mastikeun kapuasan pelanggan pinuh. Kami hormat pisan ngabagéakeun babaturan pikeun sumping negosiasi bisnis sareng ngamimitian kerjasama.

Tembongkeun Deui

6c39300e376495313ab42234e57f0d4
ea158d61181eb2298f677d43f6df772
eb6b3de40fd151a01cf5c4123e022f8
d52ab008f9f12c60de14661659ea48e

FAQS

1. Naha anjeun tiasa nambihan LOGO palanggan pikeun produk anjeun?

Leres

2. Naon spésifikasi téknis pikeun produk anjeun? Upami kitu, naon detil na?

Numutkeun sistem indéks sertifikasi standar sistem nasional

3. Dupi anjeun ngaidentipikasi produk anjeun nyalira?

Leres

4. Naon rencana perusahaan anjeun pikeun ngaluncurkeun produk énggal?

Terus ningkatkeun kaahlian numutkeun sarat konsumén

5. Naha perusahaan anjeun ngecas biaya kapang? Sabaraha éta? Dupi abdi tiasa ngauihkeunana? Kumaha cara ngabalikeunana?

Teu aya biaya desain

6. Naon sertifikasi anu parantos lulus ku perusahaan anjeun?

Perusahaan aktip ngalaksanakeun standar internasional, parantos ngalebetkeun sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, ngadegkeun platform pangembangan inpormasi urutan anu langkung sampurna, sareng sakumpulan sistem manajemen ilmiah sareng mékanisme operasi, ngabentuk desain lengkep, produksi, sistem penjualan.

7. Naha aya jumlah minimum order pikeun produk anjeun? Upami kitu, naon kuantitas minimum?

Sahenteuna 1000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami